Incest

 Ik ben pas zeven…

Wat weet ik van het leven….


Tandjes poetsen… en naar bed. Ik lig in mijn nachtjapon onder de dekens. Ik kan nog niet gaan slapen, want papa komt straks, dat doet hij heel vaak.

Hij gaat mij pijn doen, en zeggen dat ik het fijn vind!.

ssstt

De trap kraakt, papa komt naar boven. Mijn slaapkamer deur gaat open, en papa komt mijn slaapkamer binnen. Papa is groot, sterk, en weet alles. Als papa straks zegt: “Dit vind jij fijn” dan is dat zo. Ook al doet het eigenlijk pijn, dan ben ik gewoon een aansteller, want papa zegt dat ik het fijn vind. Papa gaat zitten op de rand van mijn bed.

Papa doet mijn nachtjapon omhoog, en trekt mijn onderbroek naar beneden tot aan mijn knieën. Ik voel warme adem in mijn oor. Zijn hoofd met ruw haar als van een harde borstel schuurt langs mijn wang. Ik hoor zijn speeksel, als zijn tong langs zijn afgesleten tanden heen en weer gaat. Hij zegt: “dit vind jij fijn, en ik hoor hoe hij zijn speeksel weg likt uit zijn mondhoek. Een grote stevige ruwe hand omvat mijn nek. De andere hand, ruw droog en ongewassen duwt een vinger in mijn vagina. Schurend doorduwend zegt het speeksel… “Jij vind dit fijn!”. Dit is ons geheim. Het speeksel zegt nog veel meer, maar dat hoor ik al niet meer. Ik ben de glijbaan opgeklommen.

Opeens ben ik weer alleen. Het is voorbij. Ik kan gaan slapen… dat vind ik fijn!

Incest is niet 1x een traumatische ervaring. Het zijn ontelbare gruwelijkheden, jaren lang achterelkaar. Bij mij geeft dat nu op dit moment ook ontelbare flashbacks van allemaal verschillende situaties… Als ik ze één voor één moet gaan verwerken, dan moet ik misschien wel 200 jaar oud worden! Pffff uitzichtloos! Er zou een all in one flashback moeten bestaan eigenlijk.

De gebeurtenissen zijn verleden tijd.

De flashbacks zijn nu mijn realiteit!

Reageren op dit bericht:

follow us in feedly

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *